The difference makers

Her er holdet bag MyNextClub. Alle med solid erfaring fra det professionelle erhvervsliv, entreprenørskab og eliteidræt på højeste niveau. Fælles for hele teamet er dog den mangeårige erfaring fra det frivillige foreningsliv.

Management

Mød teamet bag MyNextClub

Mads Winther

CEO & Co-founder

Mads er associeret partner i konsulenthuset Intenz og har mere end 20 års erfaring med salgsledelse og implementering af salgsstrategi.

Han har arbejdet med udvikling af mennesker og salg på alle niveauer og i stort set alle brancher. Hele livet har han været dedikeret til sporten – både som aktiv udøver og som leder og bestyrelsesmedlem af klubber i både Håndboldligaen, Superligaen og ikke mindst i det frivillige foreningsliv.

Mads fungerer som coach og rådgiver for både håndbold- og fodboldspillere. Det sker med udgangspunkt i erfaringerne for coaching af sportsfolk og topledere i gennem mange år og licens som FIFA-agent.

Bo Petersen

Co-founder

Bo kommer med en baggrund fra det etablerede erhvervsliv, og er bagmand bag en række tech-virksomheder, der alle har det til fælles at de arbejder for at gøre en forskel i hverdagen, og dermed gøre livet nemmere for mange. Bos tekniske baggrund og indsigt har været en af de afgørende faktorer i udviklingen af myNextClub.

Lars Meerson Rasmussen

Brand Partnerships & Co-founder

Lars er tidligere Europamester og professionel håndboldspiller med 86 A-landskampe, cheftræner for blandt andet KIF Kolding København og Europas største kvindeklub i Ungarn, Siofok KC. Lars er en sand humørbombe og spreder glæde på sin vej. I dag underholder han blandt andet med sine ærlige foredrag, hvor snakken også falder på de mørke sider af karrieren med afsæt i ADHD og autisme. På sin vej har Lars arbejdet tæt med succesfulde trænere og ledere fra sportens verden, her i blandt Ulrik Wilbæk og B. S. Christiansen.

Som den evige glade deng og håndboldspiller har Lars slået sine folder i foreningslivet igennem fra den spæde ungdom og hele vejen til toppen, og altid taget aktiv del i det frivillige arbejde foreningsliv. Lars elsker sporten, faktisk så meget at han slet ikke kan lade den være. Derfor kan han opleves på slap line sammen med håndboldkollegaen Kristina "Mulle" Kristiansen når de turnerer land og rige rundt og spiller showkampe med håndboldholdet Zulu Boys.

Lars Jensen

Co-founder

Lars, var med fra starten i etablereingen af det, der blev til et af landets større og mest synlige reklamebureauer, og som efter godt 10 år blev solgt til en kapitalfond. Efter mange år i reklamebranchen blandt andet som partner, kreativ direktør og foredragsholder begår Lars sig i dag som CMO i en større dansk handels- og investeringsvirksomhed.

Lars har selv slået sine folder i foreningslivet fra barns ben, både som aktiv udøver i ungdoms og seniorrækkerne, og som træner og leder. Derfor kender Lars om nogen til de udfordringer som de fleste danske bredde klubber står overfor hver eneste dag.