Hvad er myNextClub?

myNextClub er en app til smartphones og virker som en jobportal hvor idrætsklubber og foreninger finder trænere og ledere på alle niveauer - og vice versa. Opret en profil allerede i dag og find et job, der matcher din profil og dine ambitioner.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Det er nemt at komme igang med myNextClub. Download appen fra Google Play eller App Store og opret en gratis profil med det samme.

Er myNextClub gratis?

myNextClub er hverken dyrt eller kompliceret og faktisk er det gratis at komme igang – både som klub og som spirende træner eller leder. Og så kan du altid opgradere din profil til betalende bruger undervejs – det er trods alt ikke helt gratis at holde platformen kørende.

Priser

Den fulde version af myNextClub koster kun 19 kr. om måneden hvis du opretter en trænerprofil. Abonnemmenet bliver aftomatisk fornyet fra måned til måned, og du kan til hver en tid opsige. Du kan også vælge at betale for et helt år og få fuld adgang til alle funktioner i 12 måneder for kun 99 kr. og dermed spare 129 kr.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan til hver en tid opsige dit abonnemt på myNextClub. Åbn myNextClub app'en og vælg 'Profil'. Nederst på siden har du mulighed for at opsige dit abonnement.