Med ambitionen om at gøre en forskel for “Tordenskiolds soldater” – de mange frivillige ildsjæle i det danske foreningsliv – er myNextClub kommet til verden. Til glæde for de frivillige og til glæde for klubberne.

Breddeidræt skaber liv

Det hele starter i det frivillige foreningsliv. Basta! Breddeidrætten er simpelthen hele grundlaget for, at der kan dyrkes eliteidræt i Danmark. Så simpelt kan det faktisk stilles op. Der er nemlig ingen, der starter på toppen, og vejen dertil kan være lang og sej.

Fælles for alle de idrætsudøvere, der slipper igennem nåleøjet og kan gøre sporten til deres levevej er, at de alle har slået deres folder i den lille lokale idrætsforening. Der, hvor glæden er drivværket for uendelige mange timers fysisk udfoldelse, sjov og læring.

Sportstech for alle

De professionelle idrætsudøvere nyder i disse år stor gavn af den såkaldte sports-technology, men man må altså ikke glemme rødderne. myNextClub er sat i verden med en ambition om, at give tilbage til både klubberne og de mange utrættelige instruktører, træner og ledere på alle niveauer i det ganske land – og i en tid hvor Corona har sat størstedelen af det foreningsliv vi elsker på pause.

myNextClub skal hverken være dyrt eller kompliceret, faktisk er det ganske gratis at komme igang – både som klub og som spirende træner eller leder. Og så kan du altid opgradere din profil til betalende bruger undervejs – det er trods alt ikke helt gratis at holde platformen kørende.